Kadınlar ve çocuklar denizle buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Kadınlar ve çocuklar denizle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleri ile Tarsus’un dezavantajlı mahallelerinde yaşayan kadın ve çocukları Büyükşehir Belediyesi Denizkızı A.Ş bünyesinde bulunan plajlarda deniz ile buluşturuyor. Program dahilinde grup grup denize götürülen kadınlar unutamayacakları anlar yaşıyorlar.

Kadınlar ve çocuklar denizle buluştu


CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları, Tarsus'a bağlı Gaziler Mahallesi ile İncirlikuyu Mahallesi’nde yaşayan kadın ve çocukları Akkum Plajı'na götürdü.

Aralarında ilk kez denize giren kadın ve çocuklarında bulunduğu mahalle sakinleri gün boyunda denizin keyfini çıkardılar.

Kadınların ve çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirten CHP Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, "Aralarında ilk defa denize giden kadın ve çocuklarımızın da bulunduğu gezimizde, tüm misafirlerimizle keyifli bir gün geçirdik. CHP Tarsus Kadın Kolları olarak bu bağlamda projelerimiz devam edecek. Ayrıca imkan sağlayan, kadın ve çocuklara yönelik projelerde her zaman öncü olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e teşekkür ederiz" dedi.

Gaziler Mahallesi Muhtarı Çiğdem Ekici ise "Bu organizasyona ev sahipliği yaparak, ikramları ile bizleri misafir eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e ve Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Sayın Vedat Uzunbağ'a teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Başkanımız Sayın Figen Hanım ile önceki hafta ‘mahalle sakinlerimiz için ne yapabiliriz?’ diye konuşmuştuk. Hemen ertesi hafta böyle bir organizasyonu ayarladılar. Kadın ve çocuklarımız adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Gaziler Mahallesi'nin sakinlerini denize götüren CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları bu hafta ise Tarsus'un kırsal mahallelerinden İncirlikuyu Mahallesi sakinlerini deniz ile buluşturdu. Denize gelen mahalle sakinlerinden Ferda Bahçacı ise gerçekleştirdikleri proje için CHP'li kadınlara teşekkür etti. (Haber Merkezi)