“Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz”

TBMM Genel Kurulu’nda uğradığı saldırının ardından ilk kez konuşan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, “Biliyorsunuz gerçekler acıdır. Bugüne kadar sokakta da kürsüde de birilerine acı da gelse gerçekleri söyledik. Söylemeye de devam edeceğiz” dedi.

“Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz”


ELVAN KONUK

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, geçtiğimiz günlerde ekonomik kriz, emekli ve memur maaşları konusunda kürsü konuşmasını yaptığı sırada AKP’li ve MHP’li milletvekillerinin fiziki saldırısına uğradı.  Eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu da Ali Bozan’a yumruk ve tekme attı.

Milletvekili Bozan, uğradığı şiddetin ardından açıklama yaptı. TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Bozan, “Biliyorsunuz gerçekler acıdır. Bugüne kadar sokakta da kürsüde de birilerine acı da gelse gerçekleri söyledik. Söylemeye de devam edeceğiz. Asgari ücretlinin, emeklinin, memurun, emekçinin, esnafın, Kürt halkının, ezilen halkların ve tüm inançların hakkını savunduk, savunmaya devam edeceğiz. Öyle linç girişimiyle bize geri adım attırmaya çalışanlara tek bir sözümüz var. Tek bir adım geri atan namerttir. Sokakta da mecliste de sözünü söylemekten sakınan namert olsun” ifadelerini kullandı.