Mehmet Dutar güven tazeledi | Güney Gazetesi Mersin

Mehmet Dutar güven tazeledi

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı 2. Olağan kongresi tamamlandı. İl kongresi Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı.

Mehmet Dutar güven tazeledi


ZELİHA ÖZİPEK

Yoğun katılımın gözlendiği kongreye Meclis Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu, Genel İdare kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik ve Zeki Hakan Sıdalı da katıldı. Tek listeyle gidilen kongrede İl Başkanı Mehmet Dutar bir kez daha delegelerin oyunu alarak güven tazeledi.

 

DUTAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Mehmet Dutar kongrenin ardında Twitter hesabından “Teşekkür ediyorum. İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı 2.Olağan Kongremizi Tamamladık...Kongremizin İlimize, ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” mesajını yayınladı.

 

KOCAMAZ: HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Kongreler iktidara talip olmaya yönelik olarak yapılacak yeni hamleler için hem bir güven tazeleme, hem de kan tazeleme konusunda önemli bir fırsattır. Bu güne kadar Partimizin bu günlere gelmesinde hizmeti geçmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, İl Başkanımız Mehmet Dutar Başkanlığında seçilen yeni yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, İYİ Parti’mizin iktidarına vesile olsun diyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.