Hedef 3.Lig | Güney Gazetesi Mersin

Hedef 3.Lig

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanvekili Kamil Boran, takımlarının Bal Ligi’ne yükselmesi sonrası taraftarlarıyla birlikte coşku içinde şampiyonluğu kutladıklarını belirterek, hedeflerinin 3’ncü Lig olduğunu dile getirdi.

Hedef 3.Lig


Erdemli Belediyespor, Mersin Süper Amatör Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Sarı-yeşiller şampiyonluğun mutluluğunu yaşıyor.  Açıklamada bulunan Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanvekili Kamil Boran, takımlarının Bal Ligi’ne yükselmesi sonrası taraftarlarıyla birlikte coşku içinde şampiyonluğu kutladıklarını belirterek, hedeflerinin 3’ncü Lig olduğunu dile getirdi. Şampiyon olan takımı ve emeği geçen herkesi kutladığını ifade eden Erdemli Belediyespor Başkanvekili Kamil Boran, hedeflerinin bundan sonra 3’ncü Lig olduğunu söyledi. Şampiyonluğun Erdemli’ye hayırlar getirmesini temenni eden Boran, yeni sezonda çok güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadıklarını aktardı.

 

''3.LİG HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİREREK İLÇEMİZE BİR İLKİ DAHA YAŞATMAK İSTİYORUZ''

3'ncü lig hedeflerini gerçekleştirerek Erdemli'ye bir ilki daha yaşatmak istediklerini kaydeden Boran, ‘’Çok mutluyuz; İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edeceğiz. Sezona şampiyon olma parolasıyla başladık. Çok zorlu bir sezon geçirdik. Pandemiden dolayı maçlar iptal oldu. Play-off grubunda lider olmamamız doğrultusunda TFF’nin da aldığı karar neticesinde Bölgesel Lige çıktık. İnşallah en iyi şekilde ilçemizi temsil edip, önümüzdeki sezon üçüncü lige çıkarak kentimize bir ilki daha yaşatmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.