Ormancılara mesleğe hazırlık eğitimi | Güney Gazetesi Mersin

Ormancılara mesleğe hazırlık eğitimi

Ormancılara mesleğe hazırlık eğitimi


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisi ve orman muhafaza memurlarına ‘Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi’ verildi.

Eğitime OZM Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Gülnar Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin, müdür yardımcıları, şefler ile 2020 yılında Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne katılan 22 sözleşmeli orman mühendisi ve 61 orman muhafaza memuru katıldı.

Gülnar Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Gülnar Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim, OZM Dairesi Başkanı Fatih Ülküdür, Eğitim Şube Müdürü Levent Cenik, Personel Şube Müdürü Mustafa Öcal ve İletişim Uzmanı Rahim Aladağ tarafından verildi.

2 günlük eğitim programında katılımcılara kurum aidiyeti ve kültürü, Orman Koruma Mevzuatı, sosyal medya algı yönetimi, protokol ve sosyal davranış kuralları ve etkili iletişim konularını içeren eğitimler verildi. (Haber Merkezi)