Koronavirüs denetimleri sürüyor | Güney Gazetesi Mersin

Koronavirüs denetimleri sürüyor

Toroslar Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı ilçe genelindeki işletmelerde hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Koronavirüs denetimleri sürüyor


Toroslar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretim ve satışı yapan market, fırın, pastane gibi işletmeleri denetleyerek, maske, mesafe ve temizlik konularına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat etiketlerini de inceleyen ekipler, aynı zamanda sebze ve meyve satışı yapan işletmelerde ürünlerin nasıl muhafaza edileceği konusunda da bilgilendirme yaptı.

 

"HALKIMIZIN SAĞLIKLI VE KALİTELİ HİZMET ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar halkının sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla işletmelere yönelik denetimlerinin devam ettiğini belirterek, "Hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimizi düzenli olarak sürdürüyoruz" dedi.

Toplum sağlığına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği önceliğimiz. Ekiplerimiz, işletmelere yönelik denetimlerinde hijyen koşullarının yanı sıra satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat etiketlerinin de kontrolünü yapıyor. Hem vatandaşlarımızdan hem esnafımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda diye konuştu. (İHA)