MEÜ İslami İlimler Fakültesi’ne online açılış | Güney Gazetesi Mersin

MEÜ İslami İlimler Fakültesi’ne online açılış

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İslami İlimler Fakültesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılış programı, Vali Ali İhsan Su ve İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

MEÜ İslami İlimler Fakültesi’ne online açılış


Online düzenlenen akademik yıl açılış törenine MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Baykan, Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi ile akademik personel ve öğrenciler katıldı. Törende yaptığı konuşmasında, Mersin Üniversitesinin kurulduğu günden bu yana çok önemli hizmetleri kazandırmaya devam ettiğini ifade eden Vali Su, “Sadece bilimsel alanda değil aynı zamanda ilimizin ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi açısından da önemli projeleri gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda da üniversitemiz; valiliğimiz, iş dünyası ve STK’larla birlikte çok ciddi çalışmalara imza atıyor” dedi.

Sözlerinin devamında İslami İlimler Fakültesinin de Mersin'e çok önemli bir değer kattığını belirten Vali Su, tüm öğrencilere akademik yılda başarılar dileyerek, akademik yılın hayırlı olmasını temenni etti. (İHA)