Belediye başkanı ve çalışanlar Cumhuriyet için söyledi | Güney Gazetesi Mersin

Belediye başkanı ve çalışanlar Cumhuriyet için söyledi

Belediye başkanı ve çalışanlar Cumhuriyet için söyledi


ESRA ŞASİ YAĞMUR

 

Yenişehir Belediyesi çalışanları, Cumhuriyet’in 97. Yılı için kamera karşısına geçti ve 10. Yıl Marşı’nı söyledi. Marangozdan sosyal hizmet uzmanına, asfalt işçisinden temizlik işçisine kadar birçok çalışanın yer aldığı klipte Başkan Abdullah Özyiğit de sesiyle ve görüntüsüyle yer aldı.

Yenişehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 97. Yılı için hazırlattığı video sosyal medyada en çok ilgi gören videolardan biri oldu.

Videoyu benzerlerinden farklı kılan, profesyonel oyuncu ve ses sanatçılarının değil, belediyenin çalışanlarının klipte yer alması.

Yaklaşık 1,5 dakika uzunluğunda olan video belediyenin çeşitli alanlardaki çalışmalarının gösterildiği görüntülerle başlıyor. Ardından belediyenin çalışanları, görevleri başında 10. Yıl Marşı’nı söylüyor. Ağaç budayan, asfalt döken, ahşap kesen, iş makinesi kullanan, sosyal hizmet çalışması yapan belediye çalışanları marşın birer satırını söyleyerek marşa katılıyor.

Videonun sonunda Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de görüntülere giriyor. Bir grup çalışanla birlikte belediyenin giriş kapısında görünen Özyiğit, “Türk’e durmak yaraşmaz, Türk önde, Türk ileri” mısraını söylüyor ve klip sona eriyor.