İçel’de penaltıcı aranıyor | Güney Gazetesi Mersin

İçel’de penaltıcı aranıyor

İçel’de penaltıcı aranıyor


AHMET SÜTCÜ

 

İçel İdman Yurdu’nda penaltıcı sorunu yaşanıyor. Kırmızı-lacivertliler bu sezon kazandığı 3 penaltının 2’sini kaçırırken birini ise filelerle buluşturmayı başardı.

 

3 PENALTININ 2’Sİ KAÇTI

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda penaltıcı sıkıntısı yaşanıyor. Kırmızı-lacivertliler bu sezon ligde 1 kupada ise 2 penaltı kazandı. Ligde Elazığ Karakoçan maçında kazanılan penaltıda topun başına geçen Yaşar Çetin topu auta yollarken kupada ise Payasspor maçında kazanılan penaltıda topun başına yine Yaşar Çetin geçti. Çetin topu filelerle buluşturmayı başardı. Kupada son oynanan Tarsus İdman Yurdu – İçel İdman Yurdu maçının 88.dakikasında kırmızı-lacivertliler penaltı kazandı. Topun başına geçen Ozan Pakdemir’in vuruşunu kaleci Anıl kurtardı.

 

TARAFTAR HAKEME İSYAN ETTİ

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu – İçel İdman Yurdu maçında kırmızı-lacivertliler Ozan ile kullandığı penaltı vuruşu öncesinde Tarsuslu kaleci Anıl’ın önde olduğu görüldü. Hakem pozisyonu gözden kaçırırken taraftarlar ise maç sonrası sosyal medyadan hakeme isyan etti.