Minik cimnastikçiye ödül | Güney Gazetesi Mersin

Minik cimnastikçiye ödül

Minik cimnastikçiye ödül


Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 2.Lig Cimnastlig'de takım ve ferdi olarak Türkiye şampiyonluğu bulunan Mersinli minik Cimnastikçi Yağmur Kuş'u tebrik ederek başarısından dolayı ödüllendirdi.

 

DEMİR’DEN YAĞMUR’A HEDİYE

Mersin’i Türkiye 2.Lig Cimnastlig'de takım ve ferdi olarak Türkiye şampiyonluğu alarak en iyi şekilde temsil ettikleri için minik Cimnastikçi Yağmur Kuş ve antrenörü İsmail Ükünç'ü kutlayan İl Müdürü Ökkeş Demir, minik Cimnastikçi Yağmur'a Cimnastikçi Patiği ve elliği hediye etti.

 

“BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

Başarının tesadüf olmadığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Ben ilk olarak gelecek vaad eden minik sporcumuz Yağmur'un bu seviyeye gelmesinde büyük pay sahibi olan antrenörü İsmail Ükünç'ü ve çocuklarının arkasında duran ailelerini kutluyorum. Bir başarının temelinde disiplin içinde bir çalışma yatar. Antrenman saatlerinde salonda çalışmak yeterli değildir. Evde ailelerinin, okulda öğretmenlerinin vereceği desteğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir kez daha minik sporcumuz Yağmur'u, antrenörü ve ailesini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'den aldığı hediyelerden dolayı çok mutlu olduğunu belirten minik Cimnastikçi Yağmur Kuş'un mutluluğu gözlerinden okunuyordu. (Haber Merkezi)