TİY ilki yaşadı | Güney Gazetesi Mersin

TİY ilki yaşadı

Tarsus İdman Yurdu, Elazığspor karşısında aldığı mağlubiyetle ligde evindeki ilk yenilgisini alırken üst üste ise 2. mağlubiyet acısını yaşadı.

TİY ilki yaşadı


AHMET SÜTCÜ

 

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, ligin 9.haftasında Elazığspor’u konuk etti. Sarı-lacivertliler, bordo-beyazlı rakibine 2-1 mağlup oldu. Tarsus İdman Yurdu aldığı yenilgiyle 12 puanda kaldı.

 

EVİNDE İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Ligde evinde 5.maçına çıkan Tarsus İdman Yurdu, Elazığspor yenilgisiyle ilk mağlubiyetini aldı. Daha önce ligde çıktığı ilk 4 maçta 2 beraberlik ve 2 galibiyet alan Tarsus İdman Yurdu, ligin 9.haftasında evinde ilk mağlubiyetini almış oldu. Tarsus İdman Yurdu evinde oynadığı maçlarda; Vanspor ve Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalırken Bodrumspor’u 3-2, Mamak FK’yı ise 4-0 mağlup etmişti.

 

ÜST ÜSTE İKİNCİ YENİLGİSİNİ ALDI

Öte yandan ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Tarsus İdman Yurdu üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Ligin ilk 8 haftalık bölümünde üst üste 2 mağlubiyet almayan sarı-lacivertliler, ligin 8.haftasında Pendikspor ve 9.haftasında ise Elazığspor yenilgileriyle üst üste 2.mağlubiyetini aldı.

 

TİY HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’un 10.haftasında deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor’a konuk olacak Tarsus İdman Yurdu, bu maçın hazırlıklarına da başladı. Sarı-lacivertliler ara vermeden Bayburt mesaisinin hazırlıklarına başlarken bugün Bayburt’a gidecek. Bayburt İl Özel İdare – Tarsus İdman Yurdu karşılaşması 14 Kasım Cumartesi günü saat 13’te oynanacak.