Liderlik hesapları | Güney Gazetesi Mersin

Liderlik hesapları

İçel İdman Yurdu, liderlik hesapları yapıyor. Kırmızı-lacivertliler 19 Kasım Perşembe günü oynayacağı Arhavispor maçını kazanıp şampiyonluk yolundaki rakibi olan Karşıyaka ile Somaspor’un karşı karşıya geleceği maçın berabere bitmesini bekleyecek. İstenilen skorların alınması halinde kırmızı-lacivertliler haftayı lider kapatacak.

Liderlik hesapları


AHMET SÜTCÜ

 

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, 19 Kasım Perşembe günü evinde Artvin temsilcisi Arhavispor’u ağırlayacak. Saat 13.00’da başlayacak mücadele Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Göksu Furkan Güngör yönetecek. Güngör’ün yardımcılıklarını; Mehmet Kağan Bingül ile Serdar İla yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise; Volkan Kırbaş.

 

İÇEL SON 2 MAÇTA PUAN KAYBETTİ

Somaspor ve Karşıyaka ile birlikte grubun namağlup takımı olan İçel İdman Yurdu, bugün evinde Arhavispor’u ağırlayacak. 10. haftanın karşılaşmasında kırmızı-lacivertliler rakibini yenmek istiyor. Ligde çıktığı son 2 maçta berabere İçel İdman Yurdu, Arhavispor’u mağlup ederek ligde yeni bir galibiyet serisinin başlangıcını yapmak istiyor. Kırmızı-lacivertlilerin grubunda yer alan şampiyonluk yolundaki rakibi olan Karşıyaka ile Somaspor karşı karşıya gelecek. Bu maç berabere bitip, İçel’in 3 puanla sahadan ayrılması halinde haftayı lider olarak kapatacak.

 

ARHAVİ 3 MAÇTIR KAYBEDİYOR

İçel İdman Yurdu’nun bugün konuk edeceği Arhavispor, ligde zor günler geçiriyor. Ligde 6 maça çıkan Artvin temsilcisi, 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Arhavispor 4 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılırken 1 maçtan ise 1 puanla ayrıldı. Artin temsilcisi ligde çıktığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

 

10.HAFTA MAÇLARI

3. Lig 3. Grup’ta 19 Kasım Perşembe günü 10. hafta karşılaşmaları oynanacak. Osmaniyespor FK-Yalovaspor maçı, yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenirken oynanacak diğer karşılaşmalar şöyle:  Şile Yıldızspor-Çatalcaspor, Altındağspor-Cizrespor, Erbaaspor-Elazığ Karakoçan FK, Isparta 32-Gölcükspor, Karşıyaka-Somaspor, Batman Petrolspor-Çarşambaspor ve İçel İdmanyurdu-Arhavispor.”