“Kritik maç” | Güney Gazetesi Mersin

“Kritik maç”

MYB Çukurova Basketbol, Galatasaray mesaisini sürdürüyor. Turuncu-mavililer zor maçtan galip ayrılmak istiyor. Antrenmanda açıklama yapan Olcay Orak, “Galatasaray maçı kritik bir maç. Bu maçı kazanarak 7’de 7 yapmak istiyoruz” dedi

“Kritik maç”


AHMET SÜTCÜ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonunun 11. Haftasında Galatasaray’ı konuk edecek Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol, FLY Academy’de yaptığı antrenmanlarla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Tam kadro çalışmalarını sürdüren turuncu-mavililer Galatasaray’ı yenmek istiyor.

“6 MAÇTIR KAZANIYORUZ”

Hazırlıklar hakkında bilgi veren Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Başantrenörü Olcay Orak, kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. Sıkı çalıştıklarını söyleyen Olcay Orak, “6 maçtır üst üste kazanıyoruz. Galatasaray’ı konuk ediyoruz. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Alacağımız puan sezon sonunda ki sıralamamızı etkileyecek” dedi.

“TAKIMIMIZDA MORALLER YERİNDE”

Galatasaray’ın iyi bir ekip olduğunu söyleyen Orak, “Galatasaray iyi bir takım. Bizde çıkışını sürdüren bir ekibimiz. Keyifli bir maç olacak. Ligde ilk devrenin bitimine 3 maç kaldı. 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda moraller yerinde” sözlerini kullandı.

“NURAN ELAZIĞ’A FAYDALI OLACAK”

Nuran Tutsak’ın takımdan ayrılmasını değerlendiren deneyimli teknik adam, “Altyapıdan Fatmanur A takıma çıktı. Nuran fazla süre alamıyordu. Elazığ’a transfer oldu. Nuran’ın Elazığ’a faydalı olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.