Arslanköylü Ümmiye’nin çağrısına Mansur Yavaş’tan yanıt geldi | Güney Gazetesi Mersin

Arslanköylü Ümmiye’nin çağrısına Mansur Yavaş’tan yanıt geldi

Arslanköylü Ümmiye’nin çağrısına Mansur Yavaş’tan yanıt geldi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ümmiye Koçak’ın çağrısına yanıt verdi: “Filminizi yayınlamayı çok isteriz.” Kırsal alanda zorluklar içerisinde yaşamasına rağmen tiyatro ve kısa film çalışmaları yapan, ekip arkadaşlarıyla birlikte çok sayıda uluslar arası ödüle değer görülen Mersinli Ümmiye Koçak, “Yün Bebek” filminin çekim sürecini anlattığı bir video paylaştı. Filmin zor koşullarda çekildiğine değinen Koçak “Canımın içleri ödüllü filmimiz olan ve kadında kadına şiddeti konu alan ‘Yün Bebek’ sinema filmimiz Toros Dağları’nın eteklerindeki zorlu doğa koşularına rağmen çekildiği doğrudur” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu’nun kurucusu Ümmiye Koçak’ın çağrısına yanıt verdi. Yavaş, “Yün Bebek” filmlerinin dijital ortamda izleyiciyle buluşmasını isteyen Koçak’a “Filminizi yayınlamayı çok isteriz” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu’nun kurucusu ve oyun yazar Ümmiye Koçak’ın “Yün Bebek” adlı filmlerinin dijitalde izleyiciyle buluşması için yaptığı çağrıya yanıt verdi.
Yavaş, “Bir Netflix Türkiye değiliz ancak Anadolu kadınının sesine Anadolu’nun kalbinden ses katmak için filminizi ABB TV ve Başkent Mobil’de yayınlamayı çok isteriz” dedi.

MUSTAFA GÜLTAK DA DESTEK MESAJI VERDİ
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültal da sosyal medya hesabından Ümmiye Koçak’a destek verdi. Gültak,  “Çekimleri şehrimizde gerçekleşen, 2. New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada En İyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü alan, bir kadının neler başarabileceğinin en iyi örneklerinden olan Ümmiye Koçak’ın filmi Yün Bebek’in dijital platformlarda yayınlanarak herkes için ulaşılabilir olmasını diliyoruz. Azim, başarı ve mücadele. Örnek alınası bir Anadolu kadını…” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)