Tarsus ve Ceyhan arasında işbirliği | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus ve Ceyhan arasında işbirliği

Tarsus ve Ceyhan arasında işbirliği


Tarsus Belediyesi’ni ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş ve Ceyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Şahin, Tarsus Belediyesi yerleşkesini inceleyip hayata geçirilen projeler hakkında bilgiler aldı.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde Başkan Yardımcıları ve birim Müdürlerinin koordinesinde ekipler tarafından hayata geçirilip uygulamaya konulan projeleri yerinde inceleyen, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları ile bir araya geldi.
Karakuş, “Her iki belediyenin, projelerinin uygulanabilir hale getirilmesi ve ortak hareket ederek, işbirliği yapmanın ilk adımını atıyoruz. Karşılıklı olarak Tarsus’ta ne yapılmış, Ceyhan’da ne yapılmış bunları yerinde görerek, Tarsus Belediyesi bizim için ne yapabilir, biz Tarsus için ne yapabiliriz bunları konuşmak için geldik. Özellikle geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak kurulan süs bitkileri ve fide üretim serasını görmeye geldik. Kente yapılan diğer hizmetleri inceleyip projeler hakkında bilgiler alacağız, bu konuda karşılıklı olarak atılacak adımları belirleyeceğiz Ben inanıyorum ki Tarsus Belediyesi’nin Ceyhan’a yapabileceği bir şeyler, bizimde Tarsus’a mutlaka yapabileceğimiz bir şeyler vardır düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi. (Haber Merkezi)