Filede ilk yarı sona erdi | Güney Gazetesi Mersin

Filede ilk yarı sona erdi

Voleybol 2.Lig Erkekler ve Kadınlarda sezonun ilk yarısı sona erdi. Kadınlar 2.Lig 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, evinde ağırladığı Anka Gençlik’i 3-0 mağlup ederek sezonun ilk yarısını ikinci sırada tamamladı

Filede ilk yarı sona erdi


AHMET SÜTCÜ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Erkekler ve Kadınlarda sezonun ilk yarısı oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun ikinci yarısı 9-10 Ocak 2021’de oynanacak maçlarla başlayacak.

SİLİFKE LİDERİ DEVİRDİ

Erkekler 2.Lig’de mücadele eden Kılıç Silifke İdman Yurdu, ligin 9.haftasınde evinde ağırladığı lider Nevşehir Belediyespor’u 3-0’lık setle yendi. Çekişmeli geçen maçta; 25-23, 25-23 ve 25-20’lik skorlarla rakibini mağlup eden filenin yörükleri liderin el değiştirmesini sağladı. Haftayı Ürgüpspor lider tamamlarken Silifke İdman Yurdu’nun 1 maç eksiği bulunuyor.  Kovid-19 nedeniyle 1 maçı ertelenen Silifke ekibi, 27 Aralık tarihinde Korkutelli Belediyesi karşılaşmasını oynayarak sezonun ilk yarısındaki maçlarını tamamlayacak.

BAŞKAN SEÇER, KIZLARA DESTEK

Kadınlar 2.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü ve Tarsus Belediyespor sezonun ilk yarısında son maçlarına çıktılar. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü evinde Konya temsilcisi Anka Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü mücadeleyi 25-19, 25-16 ve 25-14’lük setlerle 3-0 kazandı. Büyükşehir aldığı galibiyetle puanını 19’a çıkartarak ikinciliğini sürdürdü. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde şampiyonluk yolunda ilerleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Konya Anka Gençlik ve Spor Kulübü ile olan karşılaşmasını da takip etti. Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel de izledi.

TARSUS ÜST ÜSTE 5.MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Kadınlar 2.Lig 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü ise play-off iddiasını sürdürdü. Kızlar deplasmanda konuk olduğu Günseven Şalgam Ereğli Bil Koleji Sümer Spor’u 3-1 mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti. Tarsus Belediyespor evinde Antakya Belediyesi’ni konuk etti. Tarsus ekibi rakibine 3-1 mağlup olarak üst üste 5.mağlubiyetini aldı.