Bilinçli Aile projesi başlıyor | Güney Gazetesi Mersin

Bilinçli Aile projesi başlıyor

Bilinçli Aile projesi başlıyor


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 10 Şubat’tan itibaren 2 ay 10 gün sürecek “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Bilinçli Aile Projesi”ni başlatıyor. 5 uzman, 9 oturumda her çarşamba saat 20.00’de online eğitimler gerçekleştirecek. Katılmak isteyen vatandaşlar için “0324 232 00 72” numaralı telefondan kayıtlar devam ediyor.

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan çocukların tedavisinde anne, baba ve sosyal çevre eğitimleri tedavide önemli bir rol oynuyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, “Dikkat Eksiliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Bilinçli Aile Projesi”ni başlatıyor. 10 Şubat’ta başlayacak olan ve online gerçekleştirilecek eğitimler, 2 ay 10 gün süreyle 9 oturumda tamamlanacak. 5 uzman dikkat etkinliği konusunda her noktayı ele alacak. Eğitim için başvurular devam ediyor.

10 Şubat’tan itibaren her çarşamba saat 20.00’de gerçekleşecek eğitimler, Çocuk Ergen Psikiyatristi Dr. Özlem Sürücü, Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Olgu Hallıoğlu Kılınç, Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Haldun Canova, Diyetisyen Burcu Ada Talas ve Uzman Klinik Psikolog Yücel Şavklı tarafından verilecek. (Haber Merkezi)