Hedef 14 maç! | Güney Gazetesi Mersin

Hedef 14 maç!

İçel İdman Yurdu’nun çiçeği burnunda teknik direktörü Cüneyt Tiryaki takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda konuşan Tiryaki, “Mersin’e geldiğim için mutluyum. Isparta maçıyla birlikte 14 maçı da kazanmak istiyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Hedef 14 maç!


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, Osmaniyespor ile Erbaaspor maçlarında puan kaybı yaşadı. Yönetim yaptığı toplantı ile Teknik Direktör İbrahim Baş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırırken boşalan teknik direktörlük koltuğuna sezonun ilk yarısı Aksaray Belediyespor’u çalıştıran Cüneyt Tiryaki’yi getirdi. Cüneyt Tiryaki, Mersin Stadyumu’nda yapılan antrenmanda sahaya çıkarak takımın başında ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Takımın yaptığı antrenmanı As Başkan Ümit Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit, Yönetici Nesim Kanşıray da takip etti.

“14 MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İçel İdman Yurdu’nun çiçeği burnunda teknik direktörü Cüneyt Tiryaki, İçel İdman Yurdu ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirtti. “İnşallah hem camiamız adına hem de kendi adıma hayırlı bir anlaşma olur” diyen Cüneyt Tiryaki, “Mersin’e geldiğim için mutluyum. Takımımız ilk yarı iyi bir başarı gösterdi. İkinci yarı 5 puan kaybı var. Bizden önce görev yapan meslektaşlarım gayet güzel bir sezon geçirmişler. Önümüzde 14 tane müsabakamız var. Isparta ile oynayacağız. 3-4 tane eksiğimiz var. Cezalımız var. Fatih Şerifoğlu’nun burnu kırılmış. Hakkı ve Emrullah kart cezalısı. Emre Tekin Pınar ise karantinada. Burak Altındaş’ın antrenman eksiği var. Eksikliklerimizle beraber müsabakanın zorluk derecesi artıyor. Isparta maçını kazanmak istiyoruz. Isparta maçıyla birlikte 14 maçı da kazanmak istiyoruz” sözlerini kullandı.

“GAYET İSTEKLİ BİR TAKIM GÖRDÜM”

Takımda antrenmanda görülen istekli havayla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Tiryaki, “Yeni bir teknik ekip değişikliği oldu. Takıma yüzde 10-20’lik bir etkisi olmuştur. Bugün ilk antrenmanım. Takımdaki enerjiden memnunum. Gayet istekli bir takım gördüm. Müsabakalarda da bu enerjimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarımız yanımızda değil. Ama onların gönüller bizimle. Onların dualarıyla şampiyon olacağız. Önümüzde 2 engel var. Bu 2 maçı kazanarak hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.