15-21 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI | Güney Gazetesi Mersin

15-21 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI

 15-21 ŞUBAT HAFTASI BURÇ YORUMLARI


Bu hafta Satürn - Uranüs karesinin etkileri içinde olacağız! Sarsıcı etkiler barındıran fakat aynı zamanda bizi ve dünyayı değişime zorlayan bir açı gerçekleşecek. Yılın en önemli haftasına giriş yapıyor olacağız. Hayrımıza olmasını diliyorum.  Bu açının bazı etkileri;

  • Geleneklerin sarsıldığı bir zaman dilimi
  • Otoriteye başkaldırı ve isyanlar
  • Bağımsızlık ilanları
  • Büyük göç
  • Suikastlerin dönemi
  • Edebiyatta büyük eserler çıkar
  • Bilimsel alanda önemli gelişmeler olur
  • Eski ile yeni arasında gidip gelir
  • Doğal afetleri

 

 

KOÇ BURCU:

Hafta başında arkadaşlarla ilgili eski konular gündeme gelebilir, eski dostlarla karşılaşılabilir. Hafta genelinde maddi konularda beklenmedik gelişmeler söz konusu. Hafta sonu ise ikili ilişkilerle, sosyal çevre arasında kalınacak gerilimlere karşı dikkatli olunmalı. Mutlu haftalar.

 

BOĞA BURCU:

Pazartesi işe dair tamamlanması gereken konulara odaklanılabilir. Hafta genelinde baskı kurmayla ilgili durumlar gerginlik yaratabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde sorumluluk paylaşımlarına dair anlaşmazlıklar olabilir, duruma objektif bakmaya dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

 

İKİZLER BURCU:

Haftaya yarım kalmış eğitimleri, yabancı dille ilgili konuları ve yurt dışı bağlantılı işlerin eksikleri tamamlanarak başlanabilir. Hafta genelinde değişik görüşlere karşı toleranslı olmakta fayda var. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde saklı kalmış konular gündeme gelebilir. Mutlu haftalar.

YENGEÇ BURCU:

Pazartesi finansal konularda sürekli ötelenen konularda gelişmeler yaşanabilir. Hafta genelinde sosyal çevre ilişkilerinde bazı gerginlikler olabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde kıskançlıkla ilgili çatışmalara dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

ASLAN BURCU: 

Hafta başında özel ilişkilerde tıkanıklık yaşanan konuları çözümleme fırsatı bulunabilir. Hafta genelinde iş hayatındaki ani gelişmelere karşı sakin tavırda kalmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde sert tepkilerden, sabit fikirden uzak durulmalı. Mutlu haftalar.

 

BAŞAK BURCU:

Pazartesi çalışma arkadaşları ve iş düzeniyle ilgili göz ardı edilen konulara odaklanılabilir. Hafta genelinde eğitimle ve yurt dışıyla ilgili beklenmedik gelişmeler gündemde olabilir. Hafta sonu maddi konularda riskli kararlardan uzak durmaya dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

 

TERAZİ BURCU:

Hafta başında eski aşk konuları gündeme gelebilir. Çocukların eğitimiyle ilgili tamamlanması gereken süreçleri de tamamlamak için pazartesi uygun bir gün. Hafta genelinde ikili ilişkilerde beklenmedik konularla karşılaşılabilir. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

 

AKREP BURCU:

Pazartesi evle ilgili yarım kalmış konuları tamamlamak için uygun bir gün. Hafta genelinde iş birliği gerektiren alanlarda gerilimler yaşanabilir. Hafta sonu ise ailedeki sağlık sorunları gündemde olabilir. Mutlu haftalar.

YAY BURCU:

Haftaya eğitim eksikleri, ticari konularda yarım kalmış durumlar tamamlanarak başlanabilir. Hafta genelinde sağlıkla, beslenmeyle ilgili konular gündemde. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde çok eleştirel olmamaya dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

 

OĞLAK BURCU:

Haftaya mali konularda uzun zamandır ihmal edilmiş konuları çözümleyerek başlanabilir. Hafta genelinde özel hayata dair beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde fazla sahiplenici davranmamaya dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

KOVA BURCU:

Pazartesi ötelenmiş kişisel konuları tamamlamak için uygun bir gün. Hafta genelinde ebeveynler ve ev konuları gündemde. Hafta sonu ise kısıtlanma hissi yoğun olabilir. Bu yüzden kendi alanında kalabilmeye dikkat edilmeli. Mutlu haftalar.

BALIK BURCU:

Pazartesi sezgilerin, farkındalıkların yüksek olduğu bir gün. Bugünü içsel süreçlere odaklanarak geçirmek verimli olabilir. Hafta genelinde iletişim konularında daha dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde bazı saklı kalmış konular gündeme gelebilir. Mutlu haftalar.