Tarsus, Play-Off yolunda moral buldu | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus, Play-Off yolunda moral buldu

Tarsus, Play-Off yolunda moral buldu


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu, Karacabey Belediyespor’u 3-2 yenerek moral buldu.
7 EKSİKLE MAÇA ÇIKTI
Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can yaptığı açıklamada, Tarsus Şehir Stadyumu'nda oynadıkları Karacabey Belediyespor karşılaşmasına 7 as oyuncudan mahrum olarak çıktıklarını söyledi. Takımda yapılan Covid-19 testi sonucunda testi pozitif çıkan Abdulsamet, Furkan, Mahsun ve Burak'ın tedavilerinin devam ettiğini, Asım ve Sefa’nın testinin ise karantina sonrasında negatif çıkıp, takımdaki yerini aldıklarını belirten Basın Sözcüsü Can, “Öte yandan sakat olan Mert Can, Samed Eker ve Mert Temizkan'ın da tedavileri devam etmektedir. Koronavirüs  tedavileri devam eden 4 futbolcumuz ile sakat olan 3 futbolcumuzun tedavilerinin bir an önce iyileşip, takımdaki yerlerini almalarını bekliyoruz” dedi.

"FUTBOLCULARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUZ"
Hakan Can, “Karacabey Belediyespor maçına 7 as oyuncumuzdan mahrum çıktık ancak sakat ve Covid-19 olan oyuncularımızın yerine görev alan takım arkadaşları onların yokluklarını aratmayarak canla başla, kıyasıya mücadele ettiler ve sahadan 3-2 galip gelmesini bildiler. Teknik Direktörümüz Ergün Penbe'ye ve aslan yürekli oyuncularımıza güvendiğimizi söylemiştik. Dediğimiz de oldu. Teknik heyetimizi ve aslan yürekli futbolcularımızı yürekten kutluyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)