"BAL, Nisan’ın ikinci haftası başlayacak" | Güney Gazetesi Mersin

"BAL, Nisan’ın ikinci haftası başlayacak"




Bursa Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı aynı zamanda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Basın İşleri Sekreteri olan Osman Kılıç katıldığı yerel bir televizyon programında Bölgesel Amatör Lig'in başlayacağı tarihi ve diğer amatör futbol liglerinin akıbeti hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 "SADECE BAL OYNATILACAK"

Bursa Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı aynı zamanda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Basın İşleri Sekreteri olan Osman Kılıç yaptığı açıklamada; "Toplantı yapıldı ve bir karar çıktı. Toplantıda amatör küme futbol müsabakalarında Bölgesel Amatör Lig hariç hiçbir kategori oynanmayacak."

 

 "NİSAN'IN İKİNCİ HAFTASI BAŞLAYACAK"

"Hatta liglerin başlaması hakkında da tarihler verildi. Nisan'ın ikinci haftasında ligleri başlatacağız. Bunu da zannediyorum Mart ayının başında açıklarlar. Diğer amatör ligleri de oynatmak isteriz ama onlar için de yeterli zaman kalmamış durumda. Son vaka artışı zaten bizleri bekleten durum oldu."

 

 "OLUR ALMAMIZ GEREKEN YERLER VAR"

"Net kararı size şöyle açıklayabilirim. Yerel liglerdeki Süper Amatör Lig, 1. Amatör Küme ve 2. Amatör Küme'de müsabakalar oynatılmayacak. Ancak Bölgesel Amatör Lig oynatılacak. Mart ayının başında açıklanır, Nisan ayının ikinci haftası da başlar. Tabi bunun için bu toplantı yeterli değil belirli yerlerden olur almamız da gerekiyor." dedi. (Haber Merkezi)