Hedefte Gakgoş var! | Güney Gazetesi Mersin

Hedefte Gakgoş var!

Geçtiğimiz Pazar günü evinde ağırladığı Gölcükspor’u 3-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan İçel İdman Yurdu, bugün Elazığ temsilcisi Karakoçan’a konuk olacak.

Hedefte Gakgoş var!


AHMET SÜTCÜ

 

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Gölcükspor’u 3-0 mağlup ederek moral bulan İçel İdman Yurdu bugün deplasmanda Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Saat 13.00’da başlayacak karşılaşma Elazığ Doğukent Çim Saha’da oynanacak.

 

KARŞILAŞMAYI ENGİN ATMACA YÖNETECEK

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile İçel İdman Yurdu arasında oynanacak karşılaşmayı Muğla bölgesinden Engin Atmaca yönetecek. Atmaca’nın yardımcılıklarını; Mehmet Kuru ile Yunus Çiftçi yapacaklar.

 

2021’DE İKİ GALİBİYETİ VAR

Ligde ikinci yarıya kötü başlayan İçel İdman Yurdu çıktığı 5 maçtan sadece 1 galibiyetle ayrıldı. Ligde ikinci yarının ilk maçında evinde Osmaniyespor’a 1-0 mağlup olan ardından Erbaaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan kırmızı-lacivertliler üçüncü maçta ise evinde Ispartaspor’a 1-0 mağlup oldu. Son dış saha maçında ise Erokspor’a 5-0 mağlup olan kırmızı-lacivertliler, son maçta ise evinde ağırladığı Gölcükspor’u 3-0 mağlup ederek moral buldu. İçel İdman Yurdu, Gölcükspor galibiyetiyle 2021’de ki ikinci galibiyetini de almış oldu.

 

ELAZIĞ’IN PERFORMANSI DA AYNI

Bugün İçel İdman Yurdu’nun konuk olacağı Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ligde orta sıralarda bulunuyor. Ligde 23 puanı bulunan Elazığ ekibi, 15 puanla İçel İdman Yurdu’nun gerisinde. Elazığ Karakoçan da İçel İdman Yurdu gibi ligde ikinci yarı çıktığı 5 maçta; 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Elazığ ekibi ligin ikinci yarısındaki tek galibiyetini evinde ağırladığı Karşıyaka’yı 2-0 yenerek almıştı.