Filede son hafta | Güney Gazetesi Mersin

Filede son hafta

Filede son hafta


AHMET SÜTCÜ

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler ve Kadınlar 2.Lig’de normal sezon sona eriyor. Mersin temsilcileri bu hafta son maçlarına çıkarak sezonu noktalayacak.

 

FİLENİN YÖRÜKLERİ HÜKMEN MAĞLUP

2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Kılıç Silifke İdman Yurdu için sezon noktalandı. Sezonda hiçbir iddiası kalmayan Silifke ekibi; ligdeki son maçına çıkmama kararı aldı. 7 Mart Pazar günü Nevşehir’de oynanacak Nevşehir Belediyespor maçına gitmeme kararı alan filenin yörükleri sezonu hükmen mağlubiyetle tamamladı.

 

BÜYÜKŞEHİR YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKACAK

3 Mersin temsilcisinin mücadele ettiği 2.Lig Kadınlar 5.Grup’ta Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bitime 1 hafta kala Play-Off’u garantiledi. Kızlar, 7 Mart Pazar günü Anka Gençlik’e konuk olacak. Büyükşehir bu maça yedek ağırlıklı kadroyla çıkacağı öğrenildi.

 

YENİŞEHİR OYNAMADAN KAZANDI

Grupta mücadele eden hiçbir iddiası kalmayan Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü ise sezonu maç oynamadan tamamlayacak. 7 Mart Pazar günü ağırlayacağı Sümerspor’un maça çıkmayacağını iletmesi üzerine temsilcimiz maça çıkmadan 3-0 kazandı. Tarsus Belediyespor ise deplasmanda Antakya Belediyesi’ne konuk olarak sezonu noktalayacak.