Nitelikli istihdama destek | Güney Gazetesi Mersin

Nitelikli istihdama destek

Nitelikli istihdama destek


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi verdiği rehberlik hizmeti ile 20 kişinin istihdama kazandırılmasına katkı sundu. Kariyer Merkezi ile Scotty Kurye firmasının işbirliği sonucunda; 19’u kurye, 1’i yönetici olmak üzere toplam 20 kişi istihdama kazandırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yaptığı çalışmalarla farklı illerden de ilgi görmeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Scotty Kurye Firması tarafından gerçekleştirilen istihdama rehberlik etti.

İstihdama kazandırılan 20 kişiye Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da oryantasyon eğitimi verildi. Sağlanan iş birliği bundan sonraki süreçte de devam edecek. Oryantasyon eğitimini Scotty Kurye Firması’nın çalışmalarını yürüttüğü Hepsiexpress İnsan Kaynakları Müdürü Kadir Uğur ile Eğitim Yöneticisi Özlem Ağırkan tarafından verildi. Eğitimde; kuryelere işlerini nasıl yapabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Merkezi İstanbul’da bulunan firma, Kariyer Merkezi’nden işveren danışmanlığı aldı.

Hepsiexpress iş birliği ile Mersin’e gelen Scotty firması iş görüşmelerinin hepsini Kariyer Merkezi’nde gerçekleştirdi. Operasyonun aksamaması için Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle iş görüşmesi yapılan tüm adaylara bilgi akışı sağlandı. Kariyer Merkezi, market operasyonlarının yanı sıra diğer dağıtım operasyonları için de destek vermeye devam edecek. (Haber Merkezi)