Haydi Mersin takımına sahip çık! | Güney Gazetesi Mersin

Haydi Mersin takımına sahip çık!

İçel İdman Yurdu, Play-Off’a odaklandı. Kırmızı-lacivertliler yaptığı antrenmanla play-off çalışmalarını sürdürüyor. As Başkan Ümit Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit ve Altyapı Sorumlusu Akgün Lülü yaptıkları açıklama ile kent dinamiklerinin takımı play-offta yalnız bırakmamasını takıma sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Haydi Mersin takımına sahip çık!


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, play-offa odaklandı. Kırmızı-lacivertliler, yaptığı antrenmanlarla play-off hazırlıklarını sürdürüyor. İçel İdman Yurdu, play-offtan 2.Lig’e çıkarak kupayı Mersin’e getirmek istiyor. Antrenmanı takip eden As Başkan Ümit Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit ve Altyapı Sorumlusu Akgün Lülü yaptıkları açıklama ile kent dinamiklerinin takımı play-offta yalnız bırakmamasını takıma sahip çıkmaları konusunda seslendi.

 

“BU SENE 2.LİG’E ÇIKACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

İçel İdman Yurdu As Başkanı Ümit Saltık, “Biz sezona istediğimiz gibi başladık. İlk yarıda 34-35 puan topladık. Liderin 1 puan gerisinde sezonun ilk yarısını tamamladık. İstediğimiz konumda değiliz. Sezonu şampiyon olarak tamamlamak isterdik. Şu anda 3.sıradayız. 3.sıradan play-offlara katılacağız. Biz şu anda oynanan futboldan memnunuz. Ne yaptığımızı biliyoruz. Play-offlardan da olsa taraftarımıza verdiğimiz sözü tutup kupayı şehrimize getirmek istiyoruz. Şampiyonluğu hep beraber kutlamak istiyoruz. Bu sene 2.Lig’e çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben yürekten inanıyorum” dedi.

“STKLAR, KURUM VE KURULUŞLAR KUPAYA KİTLENMİŞ Mİ GÖREMİYORUZ”

“Yönetim olarak kenetlendik” diyen Altyapı Sorumlusu Akgün Lülü ise, “Futbolcular ve teknik heyetimizde kenetlendik. Play-offa odaklandık. Mersin’in hep bir sahipsizliği var. Bundan çok yakınıyoruz. Metin başkan başta olmak üzere yönetim kurulu olarak şehrimizin büyüklerinin yanına gittik. Hepsinden rica ettik. Bu takımın yalnız kalmaması için. Ne hikmetse biz bunu başaramadık. Biz takım olarak kupaya kitlendik. Ama STK’lar, kurum ve kuruluşlar kupaya kitlenmiş mi göremiyoruz” sözlerini kullandı.

“NE OLURSA OLSUN ŞAMPİYONLUĞU GETİRECEĞİZ”

İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit de, bulundukları konumdan memnun olmadıklarını lider olarak çıkmayı hedefleyerek sezona başladıklarını belirtti. Yiğit, “Önümüzde play-off var. Play-offlardan 2.Lig’e çıkmak istiyoruz.  Bu inançla yola çıktık. Geldiğimiz noktada birinci olma hedefimizden uzak kaldık. Play-offtan üst lige çıkma hedefimize devam edeceğiz.  Biz bu kente ne şartlarda olursa olsun şampiyonluğu getireceğiz” dedi.

“KENT DİNAMİKLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUZ. YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

“Sahipsiz şehrin sahipsiz takımının yöneticisi olarak konuşmak istiyorum” diyen Halim Yiğit sözlerini şöyle tamamladı: “Mersin gerçekten sahipsiz. Hepimiz bunu biliyoruz. Mersin, Cumhuriyet tarihinde hak ettiği lobiye ulaşamadı. Bu futbol alanında değil, turizmde de böyle sanayide de böyle. Sezon başından bu güne kadar dış sahada gördüğümüz, yaşadığımız olaylar, iç sahada yaşadığımız uğradığımız mobbingler, protokol tribününde başkanımızın yalnız oturduğu, kent protokolünün sahipsiz bıraktığı günler yaşadık. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takım yalnız bırakılmamalı. Sayın Valimizden başlamak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve diğer mülki amirlerden destek göremedik. Üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama bundan sonra play-off sürecindeyiz. Kent dinamiklerinden destek bekliyoruz. Yanımızda görmek istiyoruz.”