Filenin Sultanları sıkı çalışıyor | Güney Gazetesi Mersin

Filenin Sultanları sıkı çalışıyor

Filenin Sultanları sıkı çalışıyor


25 Mayıs’ta İtalya’nın Rimini şehrinde başlayacak FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul kampında çalışmalarını sürdürüyor. Yaz döneminde çalışmalarını antrenör Dehri Can Dehrioğlu yönetiminde İstanbul’da sürdürecek olan Kadın Milli Takımı’nın ikinci grubu, hazırlıklarına TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu’nda başladı.  Antrenmanın ardından antrenör Dehri Can Dehrioğlu, genç kadro ve kamp süreciyle ilgili görüşlerini Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi internet sitesine aktardı. Dehrioğlu, “İkinci grupta, belki bu yaz, belki ilerleyen dönemlerde A Milli Takıma girme potansiyeli olan oyuncuları bir araya getirdik. Onları A Milli Takım sistemine uygun bir şekilde hazırlayacağız. Grubumuz oldukça yetenekli ve geleceği olan sporculardan oluşuyor. Kamp sürecimiz 19 Haziran’a kadar devam edecek. Bu dönemde ilk olarak Estonya ve bazı takımlarla hazırlık maçları yapacağız” dedi.

“HEPİMİZ ÇOK ÖZLEDİK”

Antrenmanın ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, kampla ilgili yaptığı açıklamada, “Milli takım sezonunu açtığımız için mutluyuz çünkü hepimiz çok özledik. Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bu yaz oldukça önemli turnuvalarımız var. Hepsi bizim için çok değerli, hepimizin hedefi bu yazı iyi değerlendirip Milletler Ligi’ne, Tokyo Olimpiyat Oyunları’na ve Avrupa Şampiyonası’na hazır bir şekilde katılabilmek. Uzun bir milli takım dönemi olacak. Umarım hepimizin adına keyifli geçer; güzel anılar ve başarılar biriktireceğimiz bir yaz olur” diye konuştu.

MERSİNLİ TUĞBA DA KADRODA

Milli Takım kadrosunda Mersin’de doğan ve Vakıfbank altyapısında yetişen ardından A Takım formasını giyen Tuğba Şenoğlu da yer aldı. (İHA)