Çifte standart! | Güney Gazetesi Mersin

Çifte standart!

Isparta’da 500 Ispartalı maçı takip ederken Mersin’de 100 taraftarın maçı takip etmesini Ispartalı yöneticiler hazmedemedi. Yöneticilerin Ispartalı protokolü arayarak devreye girmelerini rica ettiği iddia edildi. Olayın hemen ardından temsilci ise taraftarla maçın oynanamayacağını belirterek taraftarı dışarı çıkartılması talimatını verdi.

Çifte standart!


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 3.Lig Play-Off  Çeyrek Finali’nin rövanş karşılaşmasında Türk futbolunda kara bir gün daha yaşandı. Türkiye’nin birçok şehrinde oynanan maçlarda tribünlere seyirci alınıp, oynanıp ardından ceza yazılırken Mersin’de ise tam tersi oldu. Mersin’de localara alınan 100’e yakın taraftar devre arası maçın oynanamayacağı gerekçesiyle çıkartıldı.

MERSİN’DE 100 TARAFTARDAN RAHATSIZ OLDULAR

İçel İdman Yurdu’nun Isparta 32 Spor ile oynadığı rövanş maçında localara alınan 100’e yakın taraftarı Ispartalı yöneticiler hazmedemedi. Maç oynanırken Ispartalı protokolü arayan yöneticiler devreye girmelerini rica ettiği iddia edildi. Ispartalı protokolün devreye girerek temsilciye haber gittiği öne sürüldü. Temsilci ise İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’a, taraftarın dışarı çıkartılması gerektiğini ifade ederek yoksa maçın ikinci yarısının oynanmayacağını belirtti. Kolluk kuvvetleri ise taraftarları dışarı çıkarttı.  

ISPARTA’DA 500 TARAFTAR STADYUMDAYDI

Mersin’de 100 taraftardan rahatsız olan Ispartalı yöneticiler, 6 Mayıs Perşembe günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta 500 taraftarı stadyuma hınca hınç sokturmuştu. Takımlarına 90 dakika destek olan Ispartalı seyircilerle dost mesajı veren Kırmızı Şeytanlar, misafirperverlikleri için teşekkür ederken Mersin’de de aynı misafirperverliği göstereceklerinin mesajını vermişti. Ispartalı yöneticiler, Mersin’de ortamı gererek maçın tansiyonunun hem sahada içinde hem de tribünde yükselmesine neden oldu.