Game over! | Güney Gazetesi Mersin

Game over!

Evinde Isparta 32 Spor ile 2-2 berabere kalan İçel İdman Yurdu, sezona havlu attı

Game over!


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’a kalmayı garantileyen Isparta 32 Spor ile eşleşen İçel İdman Yurdu ilk maçta deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kaldı. 2.maçta rakibini evinde ağırlayan kırmızı-lacivertliler 2 kez öne geçtiği maçtan sahadan beraberlikle ayrıldı. Deplasman golü dezavantajı nedeniyle kırmızı-lacivertliler elendi.

2 KEZ ÖNE GEÇTİ

12.dakikada Furkan Güneş’in golüyle öne geçen kırmızı-lacivertlilere cevabı 72.dakikada Isparta 32 Spor Emir Kaan Gültekin ile verdi. 82.dakikada Emrullah Yıldırım ile yeniden öne geçen kırmızı-lacivertliler skor avantajını koruyamadı. 90+2.dakikada Kerem Pala ile yeniden skoru dengeleyen Isparta 32 Spor tur atlayan taraf oldu.

MERSİNLİ EMİR KAAN TURU ISPARTA’YA GETİRDİ

Mersin İdman Yurdu altyapısında yetişen profesyonel olan, Tarsus İdman Yurdu formasını giydikten sonra İstanbulspor’a transfer olan Emir Kaan Gültekin, yaz transfer döneminde Isparta 32 Spor’a transfer oldu. Bu sezon Isparta forması altında iyi bir sezon geçiren Emir Kaan 33 maçta 18 gol attı. İçel İdman Yurdu maçında da fileleri sarsan Emir Kaan, takımına turu getirdi.