Tarsus gözünü 1.Lig’e dikti | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus gözünü 1.Lig’e dikti

Tarsus İdman Yurdu’nda büyük Tarsus yürüyüşü başladı. Sarı-lacivertliler, kadrosunu Yasin Yener, Muharrem Doğan, Artun Akçakın ve Umut Sözen ile anlaştı.

Tarsus gözünü 1.Lig’e dikti


 

AHMET SÜTCÜ

 

Misli.com 2.Lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nda yeni sezon çalışmaları başladı. Transferde start veren sarı-lacivertliler, 4 isimle birden anlaştı. Sarı-lacivertliler, Eyüpspor'dan Yasin Yener, Muharrrem Doğan, Artun Akçakın ve Adanaspor'dan Umut Sözen ile anlaştı.

 

HUMMALI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

 

Yeni sezonda gözünü TFF 1.Lig'e diken Tarsus İdman Yurdu bu noktada yeni sezonun çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.  Başkan Şahin Kırbıyık'ın oluşturduğu bütçe doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Ergün Penbe'nin verdiği listeye göre transferlerini bir bir gerçekleştiriyor.

ŞAMPİYON TAKIMDAN 3 İSİM TARSUS'TA

Tarsus İdman Yurdu, TFF 1.Lig'e adını yazdıran Eyüpspor'dan 3 isimle birden anlaştı. Sarı-lacivertliler, Yasin Yener, Muharrem Doğan ve Artun Akçakın ile söz kesti. Yasin Yener orta saha mevkinde forma giyerken 5'i ilk 11 olmak üzere 23 maça çıktı. Yasin 724 dakika sahada kaldı.

 

ARTUN AKÇAKIN GERİ DÖNDÜ

Sarı-lacivertliler, 2019-2020 sezonunda Tarsus İdman Yurdu forması giyen 27 maçta 13 gol atan Artun Akçakın ile anlaştı. Bu sezon Eyüpspor forması giyen Artun, 26 maçta 4 gol atma başarısı gösterirken 927 dakika sahada kaldı.

 

 

MUHARREM DOĞAN, TARSUS'TA

Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor ile şampiyonluk yaşayan bir diğer isim Muharrem Doğan'ı kadrosuna kattı. Defans mevkinde oynayan Muharrem Doğan, 21 maça çıkarken bin 143 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

 

ORTA SAHAYA DENEYİMLİ İSİM

Tarsus İdman Yurdu, orta sahasını 1.Lig'den önemli bir isimle güçlendirdi. Alt liglerin önemli orta sahaları arasında yer alan son olarak Adanaspor forması giyen Umut Sözen ile anlaştı. Bu sezon TFF 1.Lig'de 18 maça çıkan Umut Sözen, 661 dakika sahada kaldı.