Girişimciler dijital iletişimi konuştu | Güney Gazetesi Mersin

Girişimciler dijital iletişimi konuştu

Girişimciler dijital iletişimi konuştu


 

Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi (Girişim Limanı) ve Kanal Ekonomi iş birliğinde üniversite öğrencilerine rehberlik etmek ve başarı hikayeleri ile ilham kaynağı yaratmak amacıyla düzenlenen “Dijital İletişim ve Pazarlama” başlıklı etkinliğin konuğu Wediacorp Holding Şirketler Grubu Kurucusu ve Genel Müdürü Funda Şen oldu.

Girişim Limanı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu moderatörlüğünde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinlikte Funda Şen; Weadiacorp Holding’in kriz yönetiminde oldukça başarılı olduğunu ifade ederek, şirket başarısında güncel bilgileri yakından takip etmenin büyük payı olduğunu sıklıkla dile getirdi ve şirketler için kurumsal iletişimin sürdürülebilir başarı sağlamada önemine vurgu yaptı.

Girişimcilere bilişim teknolojilerini kullanarak girişimleri için zorlukları ve olumsuzlukları fırsata dönüştürmeleri gerektiğini sık sık tavsiye eden Funda Şen, konuşmasında gençlerin mezun olduktan sonra hangi mesleği edinirlerse edinsinler bilişim teknolojilerinden maksimum ölçüde faydalanmaları gerektiğine değindi.

Etkinliğin açılış konuşmacısı Ekonomi Gazetecileri Denek Başkanı ve Kanal Ekonomi Kurucusu Celal Toprak da dijital teknolojilerin hızla değiştiğini belirtti ve dünya genelinde gelişen bilişim teknolojilerine uyum gösterilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. Üniversite öğrencilerine ve girişimci adaylarına Cemal Akar ile gerçekleştirilen etkinliğin vizyon katacağını ifade den Celal Toprak, moderasyonundan dolayı Girişim Limanı Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu’na teşekkürlerini iletti.

MEÜ Girişim Limanı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu; özellikle Genç Girişimci Merkezi’nin desteklediği proje sahipleri ve dijital projeleri yöneten öğrencilerden oluşan proje ekiplerine etkinlikte söz vererek, Funda Şen’e projeleri hakkında dilediklerini sorabilme imkanı sundu. (Haber Merkezi)