Mersinli golcüler damga vurdu! | Güney Gazetesi Mersin

Mersinli golcüler damga vurdu!

Mersinli Emir Kaan Gültekin ve Tunç Murat Behram totalde attıkları 40 golle 3.Lig’e damga vurdu. Emir Kaan Gültekin, 3.Lig 3.Grup’ta gol kralı olurken Tunç Murat Behram ise 3.Lig 1.Grup’ta gol krallığında ikinci sırada yer aldı.

Mersinli golcüler damga vurdu!


 

NİHAT ALTUNTAŞ

 

Misli.com 3.Lig'de bu sezon Mersinli golcüler damga vurdu. Bucaspor'da top koşturan Tunç Murat Behram ile Isparta 32 Spor'da top koşturan Emir Kaan Gültekin takımlarını 2.Lig'e taşıdı. Tunç Murat Behram ile Emir Kaan Gültekin attıkları golle takımlarının en skorer isimleri olurken kendi gruplarının da en skorer isimlerinden oldu.

 

EMİR KAAN GÜLTEKİN

İçel İdman Yurdu'nun da yer aldığı Misli.com 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor formasını giyen Emir Kaan Gültekin bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Mersin İdman Yurdu altyapısında yetişen genç futbolcu bu sezon 33 maça çıktı. 31'i ilk 11 olmak üzere 33 maça çıkan genç futbolcu 2 bin 866 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Emir Kaan Gültekin bu sezon 19 kez fileleri sarstı. Emir Kaan Gültekin, Misli.com 3.Lig 3.Grup'un gol kralı oldu. Takımının İçel İdman Yurdu ile oynadığı çeyrek final ikinci maçında sahada olan Emir Kaan Gültekin, attığı golle takımına turu getirdi.

 

TUNÇ MURAT BEHRAM İKİNCİ OLDU

Mersin İdman Yurdu altyapısından yetişen Tunç Murat Behram ise alt liglerin gedikli golcülerinden. Deneyimli golcü bu sezon forma giydiği Bucaspor'u 2.Lig'e taşıdı. 31 maça çıkan Tunç Murat Behram, 21 gol kaydetti. 2 bin 590 dakika sahada kalan Tunç Murat Behram takımının en skorer ismi olurken gol krallığında ise Emre Gemici ile yarıştı. Emre Gemici ile aynı gol atan Tunç Murat Behram daha fazla süre aldığı için gol krallığında ikinci oldu.