Şeytanın bacağını kırdı! | Güney Gazetesi Mersin

Şeytanın bacağını kırdı!

MESKİ için 77 milyon liralık borçlanma yetkisini aldı. Büyükşehir için 193 milyon liralık borçlanma yetkisinin akıbeti mecliste belli olacak

 Şeytanın bacağını kırdı!


ABİDİN YAĞMUR

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde ve MESKİ genel kurulunda borçlanma yetkisi almakta zorlanan, Cumhur İttifakının defansıyla karşılaşan CHP’li Vahap Seçer yönetimi bu kez borçlanma MESKİ için borçlanma yetkisini aldı.

MESKİ’nin olağan genel kurulunda, 85 milyon TL’lik borçlanma için MESKİ Genel Müdürüne yetki verilmesi teklifi oylandı. Geçtiğimiz aylarda yapılan meclis toplantısı ve genel kurullarda borçlanma yetkisi vermeyen Cumhur İttifakı bu kez defans yapmadı ve teklifi onayladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Seçer, “Aynı duyarlılığı hafta Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de bekliyoruz. 77 milyon lira borçlanmayla bizi çırak çıkarmayın. Asıl 265 milyon lira onun da 193 milyon lirasını Büyükşehir’de kullanabileceğiz. Çok önemli projeler devam ediyor. Yenileri geliyor. Orada da aynı hassasiyeti göstereceğinizi temenni ediyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben sizi söz vermiş gibi de kabul ediyorum. Top sizde” dedi.