Kariyer Merkezi paydaşlarına teşekkür belgesi | Güney Gazetesi Mersin

Kariyer Merkezi paydaşlarına teşekkür belgesi

Kariyer Merkezi paydaşlarına teşekkür belgesi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin ev sahipliğinde 6-7 Mayıs’ta düzenlenen Online Kariyer Günleri’ne kurumsal destek sunan ve konuşmacı olarak katılan paydaşlarla bir araya gelerek, teşekkür belgesi takdim etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Online Kariyer Günleri, 6 oturum şeklinde gerçekleşti. 17 konuşmacının yer aldığı etkinliğe 2 bin 268 kişi katıldı. Her oturumda en az 30 dakika kalan ve 3 oturuma katılan öğrencilere dijital katılım belgesi verildi.

Kent adına yürütülen çalışmalarda birlikte hareket etmenin önemine değinerek etkinliğin başarısına vurgu yapan Başkan Seçer, çalışmalarını birliktelik felsefesi ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Bir kentin ya da bir ülkenin tek başına bir başkanın müktesebatı ile yönetilmeyecek kadar değerli olduğunun da altını çizen Başkan Seçer, “Bir arada olduğumuz zaman muazzam neticeler çıkartabiliyoruz. Birçok konuda çalışma yaparken iş birliğine önem veriyoruz. Sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü şu an çalışılan alan Türkiye’nin en başat sorunlarından bir tanesi; istihdam. İstihdam deyince çok kaba bir tabirle işsiz bir vatandaşa iş bulma gibi anlaşılıyor bunun geçerliliği yok aslında. Bunun çok daha geniş bir tanımının olması lazım. Kariyer Merkezi’nin kuruluş amacı da bu” dedi. (Haber Merkezi)