Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Mezuniyet Sergisi Ziyarete Açıldı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Mezuniyet Sergisi Ziyarete Açıldı

Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu, 4’nci sınıf öğrencilerinin stüdyo dersi kapsamında hazırlamış oldukları eserlerden oluşan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet sergisi ziyarete açıldı.

Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Mezuniyet Sergisi Ziyarete Açıldı


Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’ndaki açılışa Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Prof. Zeki Umay, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Gürbüz, Öğretim Görevlisi Şahap Barlas ve Yüksekokul Sekreteri Çınar Bağıryanık katıldı.

Farklı şehirlerde yer alan öğrencilerin, uzaktan eğitim olanakları ile birlikte ev ortamında hazırladıkları ürünlerin sergide yer aldığını belirten Mersin Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdürü Prof. Zeki Umay; ‘’Bölümümüzdeki hocalarımız, uzaktan eğitim olanaklarıyla öğrencilerimizle derslerini gerçekleştirdiler. Atölye olanakları olmadan, evlerinde kendi imkanları ile ürettikleri ürünlerden oluşan sergimizde öğrencilerimiz, eserlerini soğuk işlemler olan eğme, bükme, kesme vb. tekniklerle ürettiler. Tüm ürünlerin ortak özelliği ise; Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzu anlatıyor olması. Mezun olan ve eserleri sergide yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum'' dedi.

Mezun öğrencilerin hazırlamış olduğu kolye ucu, broş, yüzük, küpe, saç tokası vb. ürünlerden oluşan 27 farklı eserin yer aldığı Mezuniyet Sergisi, 1 hafta boyunca ziyarete açık olacak.(Haber Merkezi)