Demir, başarılı boksörleri makamında ağırladı | Güney Gazetesi Mersin

Demir, başarılı boksörleri makamında ağırladı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Sakarya’da yapılan “Erkan Durak Üst Minik Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda” başarı elde eden Mersinli Boksörleri kabul etti.

Demir, başarılı boksörleri makamında ağırladı


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Boks Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-17 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde düzenlenen “Erkan Durak Üst Minik Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda” mücadele eden Mersinli sporcularımızı, Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral, Boks Antrenörleri Hıdır Kurtulmaz, Mustafa Oral, Naci Oral ve Bülent Öpöz’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Sakarya’nın ev sahipliğinde yapılan şampiyonada Mersinli Boksörler kadınlarda Emel Okay 46 kg birinci, Busenur Yazan 51 kg ikinci ve Elanur Kayan 51 kg üçüncü olurken, erkeklerde ise Hüseyin Babat 60 kg birinci ve Baran Cem Baki 54 kg ikinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Ayrıca Mersin madalya sıralamasında 71 ili geride bırakarak şampiyonayı 2. sırada tamamlayan sporcularımız 10-20 Ağustos’ta Bosna Hersek’de yapılacak olan Avrupa şampiyonası için seçme kampına gitmeye hak kazandı.

İl müdürlüğü makamında Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan’ın da hazır bulunduğu kabulde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Sakarya’da düzenlenen Şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil eden Mersinli başarılı sporcularımızı, onların bu seviyelere gelmelerindeki en büyük pay sahibi Antrenörlerini tebrik ediyor, 10-20 Ağustos’ta Bosna Hersek’de yapılacak olan Avrupa şampiyonası seçmelerinde başarılar diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)