Esnaftan belediyelere “destek verin” çağrısı | Güney Gazetesi Mersin

Esnaftan belediyelere “destek verin” çağrısı

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını nedeniyle esnafın zor günler geçirdiğini belirterek yerel yönetimlerin esnafın sorunlarına daha duyarlı olmasını beklediklerini söyledi.

Esnaftan belediyelere “destek verin” çağrısı


Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, beraberinde bulunan Birlik Yönetim kurulu üyeleri Uçal Mavili, İsmet Erdoğan ve Mustafa Köç ve Anamur Esnaf Odası Başkanı ve Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin ile birlikte Bozyazı’ya gerçekleştirdiği ziyaretin ilk durağı Bozyazı Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu. Burada Oda Başkanı Alaattin Yaşar, Başkanvekili Ahmet Toklu, yönetim kurulu üyeleri Zeynep Yılmaz, Seracettin Akı, Şeref Çabuk, Muzaffer Gökmen ile Genel Sekreter Ahmet Değirmenci tarafından karşılanan Başkan Dinçer, teşkilatın yerel ve genel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Talat Dinçer Başkanlığındaki Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği heyeti, daha sonra ise Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Başkan Dinçer, teşkilatın yapılanması hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Covid 19 salgınından en çok etkilenen kesimin esnaf sanatkârlar olduğuna vurgu yapan Başkan Dinçer, esnafın yaralarının sarılmasında yerel ve genel idareye büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. (Haber Merkezi)