Orman Müdürlüğüne yeni bina | Güney Gazetesi Mersin

Orman Müdürlüğüne yeni bina

5 farklı binada hizmet vermeye çalışan Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne yeni bir bina yapılacak. Yeni bina için Ankara’dan olur geldi ve ihaleye çıkıldı.

Orman Müdürlüğüne yeni bina


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü beş ayrı yerde bulunan binalarda uzun zamandır hizmet veriyordu. Hizmetlerin tek bir kampüs içerisinde yürütülmesi amacıyla yeni bir bina yapılması 2021 yılı bütçesine konulmuştu. Söz konusu bina yapımına yönelik 2021/14 sayılı Tasarruf tedbirleri konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamındaki yapım izni talebinin; faaliyetlerin aksamadan yürütülmesinin sağlanması, personelin daha modern ve sağlam binalarda hizmetlerini yerine getirebilmelerinin temin edilmesi ve hali hazırda 2021 Yılı Yatırım programında yer alması hususları dikkate alınarak, kamu kaynaklarının etkili ekonomik ve verimli kullanılması ve proje bedellerinin aşılmaması ve bütçeden ilave bir kaynak tahsisi gerektirmeyecek şekilde tamamlanması uygun görüldü.

Bu kapsamda Bölge Müdürlüğü İdare Binası yapım işi 21 Eylül 2021 günü saat:10.00’da ihalesi yapılacak şekilde ilana çıkıldı.  (Haber Merkezi)