“Eskiden tüp kuyruğu vardı diyenlere gelsin” | Güney Gazetesi Mersin

“Eskiden tüp kuyruğu vardı diyenlere gelsin”

Yurttaşlar yaşanan LPG zammı ve akaryakıt istasyonlarında oluşan kuyruklar sebebiyle sosyal medyada iktidarı eleştirdi.

“Eskiden tüp kuyruğu vardı diyenlere gelsin”


On günde yapılan 2 ayrı zamla beraber LPG fiyatı 6 liraya dayanacak. Zam haberinin duyulması ile Mersin’de ve Türkiye’nin birçok yerinde akaryakıt istasyonlarında uzun LPG kuyrukları oluştu. Yapılan zam ve oluşan kuyruklardan kaynaklı, yurttaşlar sosyal medya üzerinden iktidarı eleştirdi.

LPG'ye 23 Eylül'de yapılan 15 kuruşluk zamdan 7 gün sonra bu sefer 71 kuruşluk zam yapıldı. Zamlar 1 Ekim gecesinden itibaren geçerli olacak.

 

“TORUNLARIMIZA ANLATIRIZ AZ LPG KUYRUĞUNDA BEKLEMEDİK DİYE”

 

LPG’ye yapılacak 71 kuruşluk zamla beraber litre fiyatı 6 liraya dayanacak.  Zam kararı alındığı haberlerinden hemen sonra yurttaşlar soluğu akaryakıt istasyonlarında istasyonlarda aldı. Türkiye’nin birçok yerinde ortaya çıkan LPG kuyrukları Mersin’de de görüldü. Yurttaşlar Mersin’de yaşanan otogaz kuyruklarını sosyal medya platformlarında paylaşıp, yaşanan zamlar ve oluşan kuyruk sebebiyle iktidarı eleştirdi. Yurttaşlar tarafından konuya ilişkin eleştiriler şu şekilde;

“Eskiden tüp kuyruğu vardı diyenlere gelsin”, “Bizde torunlarımıza anlatırız. Bizde az LPG kuyruğunda beklemedik diye”, “Şaka mı bu hani herkes halinden memnun hadi hodri meydan herkes 2 gün kontak kapatsın kimse arabaya binmesin bak nasıl geri çekiyorlar zammı ama yok herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında inşallah 100 lira olur lpg”, “Gençlere eski Türkiye’yi anlatın, eskiden tüp kuyruğu, patates - soğan kuyruğu vardı”. (Haber Merkezi)