Yeni teknik adamla ilk maç! | Güney Gazetesi Mersin

Yeni teknik adamla ilk maç!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, bugün Akhisarspor ile saat 19.00’da Tarsus İlçe Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetecek.

Yeni teknik adamla ilk maç!


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Teknik Direktör Ergün Penbe ile yollarını ayırdıktan sonra tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar ile anlaşan Tarsus İdman Yurdu, bugün evinde oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Futbolcularla tanışan ve kısa bir sohbet gerçekleştiren Kalpar, yardımcı antrenörlerle birlikte Akhisarspor karşılaşmasının ilk çalışmasını yaptırdı.

 

Ligde şu ana kadar 3 maça çıkan Tarsus İdman Yurdu, maç eksikliğiyle birlikte sıralamada 10. Sırada ve 4 puanda. Son maçında ise Isparta deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılıp Teknik Direktör Ergün Penbe ile yollarını ayırmıştı. Akhisarspor ise 4 maça çıkmış olup 7 puanla sıralamada 6. Sırada yer alıyor. 

 

Hüseyin Kalpar maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Çok önemli bir maç, kendi sahamızda oynayacağımız bir maç. Bu kategoride güçlü bir rakip. Biz de güçlüyüz. Kazanmak için sahada en iyi mücadelemizi göstermemiz gerekecek. Oyuncularımızla bunu paylaşıyoruz. İnşallah en iyi şekilde netice alarak maçtan ayrılırız” dedi.