“Bir yıl sonra açıyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Bir yıl sonra açıyoruz”

Çukurova Uluslararası Bölgesel Havalimanı üstyapı inşaat ve işletme ihalesini alan Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, oda yönetimi ve personeli ile birlikte Mersin’e geldi.

“Bir yıl sonra açıyoruz”


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri ile birlikte Çukurova Uluslararası Bölgesel Havalimanı inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi veren Kozuva, inşaatın yüzde 45ini tamamladıklarını söyledi.

Süleyman Kozuva, havalimanının açılışını 29 Ekim 2022’de yapacaklarını söyledi.

Önlerinde tam bir yıllık süre bulunduğunu belirten Kozuva, çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.

Kozuva, “Çalışmalarımızın hızla devam ettiği Çukurova Bölgesel Havalimanımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduğum Mersin TSO Başkanımız Ayhan Kızıltan’a gösterdikleri ilgi ve destek için gönülden teşekkür ediyorum.

Tarihi bir gün yaşadıklarını ifade eden MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise Kozuva ve ekibine güvendiklerini dile getirerek yatırımın tamamlanmasıyla birlikte yalnız Mersin değil bölgenin ticaretinin, turizminin, lojistiğinin güçleneceğini söyledi. (Haber Merkezi)