İçel, lig sonuncusunu ağırlıyor! | Güney Gazetesi Mersin

İçel, lig sonuncusunu ağırlıyor!

Genç teknik adam Cem Kavçak ve ekibiyle yollarını ayıran İçel İdman Yurdu, yarın ligin son sırasında bulunan Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak.

İçel, lig sonuncusunu ağırlıyor!


NİHAT ALTUNTAŞ

 

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligin 10. Haftasında Kardemir Karabükpor’u ağırlayacak. Ligdeki kötü gidişatın faturasını Genç teknik adam Cem Kavçak ve ekibine kesen İçel, Karabük maçına hafta boyunca yardımcı antrenörler eşliğinde hazırlandı. Maç yarın 14.00’te Tarsus Şehir Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Aykut Sergin yönetecek.

 

Ligin 9. Haftasında Ofspor deplasmanında attığı son dakika golüyle karşılaşmadan 1 puan çıkartabilen İçel İdman Yurdu, ligde şu anda 11 puanla 12 sırada yer alıyor. Karabük ise şu ana kadar ligdeki bütün maçlarını kaybederek son sırada yer alıyor.

 

 

Futbol maçları artık tam kapasite!

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 9 Kasım’dan itibaren profesyonel liglerde statlara tam kapasitede seyirci alınmasına karar verildiğini duyurdu.

 

Konuyla ilgili İçel İdman Yurdu tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

 

“TFF Sağlık Kurulu'nun kararı doğrultusunda tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, 09.11.2021 tarihinden itibaren oynanacak profesyonel müsabakalarda stadyumlara 0 kapasite ile seyirci alınmasına karar verilmiştir. Bu sebeple 09.11.2021 tarihinden itibaren tribünlere seyirci olarak yaş ayrımı yapılmaksızın sadece T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edilen aşılardan 2 doz aşı yaptırmış olanlar ya da Covid-19 hastalığını geçirmiş olup 1 doz aşı olarak aşı takvimini tamamlamış olan kişilerin stadyumlara tam (%100) kapasite ile seyirci alınması uygun bulunmuştur.”