En çok talep fen işlerine | Güney Gazetesi Mersin

En çok talep fen işlerine

Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mezitli Halk Masası, vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanılıyor.

En çok talep fen işlerine


Aradan geçen 4 aylık süre içinde ilçe halkının sorunlarını hızla çözüme kavuşturabilmek için yoğun mesai yapan Halk Masası çalışanları gelen talep ve şikayetleri ilgili birimlere doğrudan aktararak hızlı bir şekilde yanıt verilmesi sağlıyor.

Daha önce Belediye Hizmet Binasının girişinde vatandaşlara hizmet veren Mezitli Halk Masası, www.mezitli.bel.tr adresinden 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Yeni sistem sayesinde, şikayet sayısı, geçen aylara göre yaşanan değişimler, çeşitlilik, birimlere gelen şikayetlerin sınıflandırılması, bekleyen, cevaplanan şikayetlerle ilgili veriler, müdürlüklerin şikayetlere yanıt verme hızı, mahalle bazında şikayetler, türleri, yoğunluğu, gibi bilgiler elde edilerek hızlandırılması sağlanıyor.

Bugüne kadar gelen başvurular sınıflandırıldığında en çok şikayet ve talep edilen birimler ise şöyle sıralandı: Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Kültür Sosyal İşler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlükleri.

Belediye personeli tarafından alınan talep, anında değerlendirilerek ilgili birime aktarılıyor ve çözüm için süreç başlıyor. Talebin sonuca ulaştığı bilgisi de yine vatandaşlara sms yoluyla iletiliyor.

Mezitli Belediyesi olarak öncelikli hedeflerinin vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların en hızlı biçimde çözülmesi olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu amaçla Mezitli Halk Masası uygulamasını geliştirdiklerini söyledi. (Haber Merkezi)