“Tarım Çalıştayı oldukça verimli geçti” | Güney Gazetesi Mersin

“Tarım Çalıştayı oldukça verimli geçti”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, üretimin her geçen gün daha da önem kazandığı bir dönemde Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tarım Çalıştayı’nın oldukça verimli geçtiğini söyledi.

“Tarım Çalıştayı oldukça verimli geçti”


Bu tip etkinliklerin tarımın içinde bulunduğu durumu görme ve çözüm yollarının tartışılmasının yanı sıra Tarsus’un tanıtımına da destek olacağına vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Bereket şehri Tarsus 'ta düzenlenen Uluslararası Tarım Çalıştayı, CHP 'li Belediyelerin halka hizmet noktasında ayrım yapmadan, adalet, akıl ve bilgi eksenli çalıştıklarını net bir şekilde göstermektedir. Özellikle pandemi sürecinde; salt halkımızın temel geçim kaynağı olmanın ötesinde yaşamsal değere sahip gıda üretimine verilen önemi göstermesi açısından da oldukça başarılı bir çalışma olmuştur.

Bu noktada farklı konularda yapılacak çalıştay ve festivallerin kentin tanıtımına katkı sunacağına inanıyorum. Bilgi birikim deneyimlerin paylaşılarak daha güzel projelerin öncüsü olacağından eminim” diye konuştu.

Başkan Varal, “Uluslararası Tarım Çalıştayı’nın gerçekleşmesinde öncü olan başta Belediye Başkanımız sayın Haluk Bozdoğan olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı sayın Osman Polat 'a, sayın Prof. Dr. Erhan Akça’ya, Ziraat Mühendisi sayın Nadir Ernariçi'ne ve Belediye emekçilerimize, akademisyenlere, STK temsilcilerine, muhtarlarımız, yurttaşlarımıza ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

Yine çalıştaya bizzat katılım gösteren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Bursa Milletvekili sayın Orhan Sarıbal’a, Parti Meclisi üyemiz sayın Gökhan Günaydın’a, İl Başkanımız sayın Adil Aktay’a ve partili diğer yöneticilerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. (Haber Merkezi)