Çamsarı, Diş Hastanesi inşaatını ziyaret etti | Güney Gazetesi Mersin

Çamsarı, Diş Hastanesi inşaatını ziyaret etti

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Çiftlikköy Kampüsü içerisinde inşaatı devam eden, yaklaşık 15 bin metrekare alanda 178 üniteli ve son teknolojik cihazlarla donatılacak olan MEÜ Diş Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Çamsarı, Diş Hastanesi inşaatını ziyaret etti


1 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Rektör Ahmet Çamsarı’ya, MEÜ Genel Sekreteri İsa Değirmenci, MEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Gümüş, akademik ve idari personel ile inşaatta görevli personel eşlik etti.

İnşaatın tüm birimlerini yetkililerle birlikte gezen Çamsarı, 2022 yılı içerisinde Diş Hastanesi’ni açmayı planladıklarını söyledi. Çamsarı, “Hastanemiz Mersin’de iki milyonun üzerinde bir nüfusa, bütün birimleri ve uzmanlarıyla hizmet edecek bir hastane olacak. Çocuk diş hastalıkları ve cerrahisi gibi Mersin’de eksik olan branşlar da hastanemizde hizmet verecek. Sağlık vadisi diye adlandırdığımız bu bölgede Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi bir arada olacak. Hastane kadromuzu daha da zenginleştirip, cihazları ve birimleriyle de tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

İnşaatın gezilmesinin ardından, Diş Hastanesi’ne Çamsarı ve beraberindeki heyet ile birlikte Türk Bayrağı asıldı.

Ziyaret, Üniversite Mescidi İmamı Duran Ali Şengün tarafından dua okunmasıyla sona erdi. (Haber Merkezi)