“Kutuplaşmayı derinleştiriyor” | Güney Gazetesi Mersin

“Kutuplaşmayı derinleştiriyor”

“Kutuplaşmayı derinleştiriyor”


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Kılavuz, Kılıçdaroğlu’nun Cumhuriyet Alanı’nda miting yapılmasına izin verilmeyince söylediği “Miting alanı vermediler” sözüne tepki gösterirken, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni de işçi çıkardığı iddiasıyla eleştirdi.

Kılavuz, “Terörist Demirtaş’ın 24 Kasım sabahı miting yapın çağrısına ‘Hadi meydana’ diyerek sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu CHP-HDP-PKK ilişkisini ortaya koymuştur. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu hangi yüzle Mersin’e gelecektir? HDP’nin mitingine her türlü desteği sunan Kemal Kılıçdaroğlu Mersinlilerin yüzüne nasıl bakacaktır? Her miting için belirlenen alan bellidir. Kemal Kılıçdaroğlu miting alanı vermediler diye açıklama yaparak neden toplumsal kutuplaşmayı derinleştirmektedir” dedi.

 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTEN ÇIKARMALARLA GÜNDEME GELİYOR

 

Kılavuz, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle değil işten çıkarmalarıyla gündeme geldiğini belirterek, “CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinde seçimlerde olduğu gibi bugün de CHP-HDP-PKK ittifakı vardır. Belediye hizmetleri Mersin’e değil Mersin’in huzurunu kaçırmak isteyenlere yapılmaktadır. Belediye kadroları vatan aşığı Mersinlilere değil millet düşmanlarına peşkeş çekilmektedir. Öyle ki Terörist Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatro Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde oynatılmaktadır” diye konuştu. (İHA)