“Play offa gireceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Play offa gireceğiz”

Sigortashop Kadınlar Birinci Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından çifte zaferle döndü. Yakaladıkları başarıyı çok çalışmaya ve inanca bağlayan MBB ekibinin Antrenörü Murat Oğuz, “Biz önümüze gelen bütün rakipleri tek tek yenip play offa gireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Play offa gireceğiz”


MAHMUT SÖNMEZ

MBB ekibi önce deplasmanda Bahçelievler’i 3 – 0 yendi ardından üç gün sonra yine deplasmanda Büyükçekmece’yi güzel oyunla 3 – 0 yenmeyi başardı. MBB Kadın Voleybol takımı Antrenörü Murat Oğuz, İstanbul’da üç gün arayla elde ettikleri çifte galibiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

 

“ÇOK ÇALIŞTIK VE İNANDIK”

İstanbul deplasmanında üç gün arayla maç oynamanın kolay bir şey olmadığını dile getiren Oğuz, özellikle iki maçtan da sahadan galip ayrılmanın büyük bir başarı olduğunu dile getirdi. İki maça da çok çalıştıklarını ve konsantre sahaya çıktıklarını belirten Oğuz, “İki maçtan da 3 -0’lık bir skorla ayrılmamızı kimse beklemiyordu. Ama biz sahaya inanarak ve galibiyete odaklanarak çıktık. Sonuçta bize çalışmamızın ve inancımızın mükafatı olarak geri döndü” ifadelerini kullandı.

 

“RAKİPLERİ TEK TEK YENECEĞİZ”

Ligin ilk yarısında iki takımı da Mersin’de 3 – 2 zor yendiklerini belirten Oğuz, ama İstanbul’da iki takımı da iyi oyunla kolay bir şekilde mağlup etmeyi başardık. Yakaladıkları başarıda çok çalışmalarının ve ilk yarı eksik olan orta oyuncu bölgesine getirilen Şeyma’nın katkısının büyük olduğunu söyledi. Çok çalıştıklarını belirten Oğuz, “Oyuncularım çok çalışıyor ve play offa gireceğimize gerçekten inanıyorlar. Biz önümüze gelen bütün rakipleri tek tek yenip play offa gireceğiz” ifadelerini kullandı.