“Kendimize güveniyoruz ve inanıyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Kendimize güveniyoruz ve inanıyoruz”

İçel İdman Yurdu forması giyen ve ikinci devrede oynanan iki maçta da gol sevinci yaşayan Furkan Güneş, Karşıyaka maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Kendimize güveniyoruz ve inanıyoruz”


MAHMUT SÖNMEZ

 

Giderek yükselen formuyla taraftarların sevgisini kazanan ve iki haftada iki gol sevinci yaşayan genç forvet, “Bireysel olarak çok çalışıyorum. Sezon başı olsun, boş zamanlarım olsun çok çalışıyorum. Allah’a şükür çalışmalarımın karşılığını alıyorum. İnşallah daha fazla katkı verebilirim takımıma” dedi.

 

“SÜPER LİG’E KADAR ÇIKMAK İSTİYORUZ”

 

İçel İdman Yurdu’nun isim değişikliğine giderek Mersin İdman Yurdu ismini alacağıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Furkan Güneş, “Burası çok köklü bir camia, Süper Lig görmüş bir camia. İsmi değişirse eğer bu bizi daha da fazla motive edecek. Taraftarlar daha fazla bizi destekleyecek. Çok güzel bir hava olacak takımda. Bu yıl şampiyon olarak önce 2. Lig’e, sonra 1. Lig ve ardından Süper Lig’e kadar çıkmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN GALİP GELMESİ”

 

Fethiyespor maçı ile ilgili de konuşan Güneş, “Bakınca liderle oynayacağız ama biz de güçlü bir takımız. Devre arasında daha da güçlendik. Kendimize güveniyoruz ve inanıyoruz. İnşallah takım halinde bu hafta iyi hazırlanacağız. Lidere karşı biz de burada varız diyeceğiz. Maçta ben yine elimden geleni yapacağım. Zaten sahaya her zaman iyi oynamak için çıkıyorum. Önemli olan takımın galip gelmesi. Ben yine elimden geleni yapacağım” diye konuştu.