“Fethiye’den daha iyi olduğumuzu düşünüyorum” | Güney Gazetesi Mersin

“Fethiye’den daha iyi olduğumuzu düşünüyorum”

İçel İdman Yurdu’nun hafta sonu oynadığı maçta takıma galibiyeti getiren golü atan Gökcan Gelmen açıklamalarda bulundu.

“Fethiye’den daha iyi olduğumuzu düşünüyorum”


Maçın henüz ilk dakikalarında talihsiz bir sakatlık yaşayan ve herkesi korkutan Gelmen, yapılan ilk müdahalenin ardından iyileşmiş ve maçın kalan dakikalarında forma giymeye devam etmişti.

Sakatlık anında ve sonrasında yaşadıklarını anlatan başarılı stoper, “İlk gözlerimi açtığımda Ender Hoca’yı (Alkan) gördüm. Önceliğin her zaman sağlık olduğunu, kendimi iyi hissetmiyorsam oyundan alabileceğini söyledi. Dakika 2 veya 3’tü. Çıkmayı düşünmüyordum. Sadece başımda ağrı vardı onun dışında kendimi iyi hissediyordum. Başım biraz şişmişti. Daha önce de sakatlık konusunda birkaç talihsiz olay yaşamıştım. Onlardan dolayı biraz tecrübe edindim diyebilirim. Arkadaşlarım sakatlık anında biraz korkmuşlar ama kalktığımı görünce onlar da iyi oldular” diye konuştu.

 

“KUPAYI MERSİN’E GETİRMEK İSTİYORUZ”

İkinci devreye iyi başladıklarını ve hafta sonunda Fethiyespor ile karşılaşacaklarını belirten Gelmen, “Fikstür konusunda zorlu bir döneme girdik. İkide iki yaparak ikinci devreye başladık. Çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Karşıyaka maçında üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Çok iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımın emeğine sağlık. Hepsine teşekkür ediyorum. Fethiyespor maçının çok zor geçeceğini düşünüyorum ama bizim onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Oraya galibiyet için gideceğiz. Liderlik konusunda evet puan farkı var ama bu hafta Fethiyespor mağlup oldu. Futbol bu, puan farkı azalabilir. Biz elimizden geldiğince sezon sonuna kadar maksimum puan toplamaya çalışacağız. Sezon sonu ne gösterir onu bilmiyorum ama tek hedef var; o da kupayı Mersin’e getirmek istiyoruz” dedi.