Fethiyespor maçı öncesi moral yemeği | Güney Gazetesi Mersin

Fethiyespor maçı öncesi moral yemeği

Cumartesi günü deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın da katıldığı moral yemeğinde bir araya geldi.

Fethiyespor maçı öncesi moral yemeği


ZELİHA ÖZİPEK

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Fethiyespor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. İskele Marin Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Futbol Sorumlusu Ümit Saltık, Teknik direktör Ender Alkan ve kulüp yöneticileri ile futbolcular katıldı.

İkinci devreye ikide iki yaparak başlayan ve morallerin yüksek olduğu kırmızı lacivertli ekip, yemekte bir araya gelerek keyifli zaman geçirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yemekte Kulüp Başkanı Metin Saltık, teknik direktör Ender Alkan ve takım kaptanı Sertaç Güzel ile konuşarak takım hakkında son bilgileri aldı ve takıma Fethiyespor maçında başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Metin Saltık ise, takımın çok iyi bir hava yakaladığını güzel sonuçlar aldığını belirterek Fethiyespor maçından da galip gelerek seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yemek sonrasında doğum günü olan takım kalecilerinden Orhan Erdoğan için pasta kesildi. Kendisi için yapılan bu sürpriz için çok mutlu olduğunu ifade eden Erdoğan, “Takımımız iyi bir hava yakaladı. İnşallah sezon sonuna kadar iyi performans gösteririz ve sezon sonunda şampiyonluk pastası keseriz” diye konuştu.

24 yaşına giren kaleci Orhan Erdoğan’a teknik direktör Ender Alkan tarafından kitap hediye edildi.