“Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz”

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yarın deplasmanda oynayacağı Turgutlu Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

“Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz”


ZELİHA ÖZİPEK

Ligde oynadığı son 10 maçta 9 galibiyet alan Mersin ekibi topladığı 33 puanla 3.sırada yer alıyor. Lider Emlak Konut’un sadece üç puan gerisinde bulunan ve bu yılı şampiyonlukla tamamlamak isteyen Mersin ekibinde, Turgutlu Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Ligin 19. Hafta maçında yarın Manisa’da Turgutlu Belediyespor ile karşılaşacak MBB Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Suat Özdal, maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

 

“MAÇ MAÇ İLERLİYORUZ”

Rakiplerini ciddiye alarak hazırlık yaptıklarını belirten Özdal, “Güzel bir seri yakaladık. Bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Biz her organizasyonda yolumuza maç maç bakarak ilerliyoruz. Yarın Turgutlu Belediyesi maçımız var. Çok ciddi bir rakip ama biz de iyi hazırlanıyoruz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz çünkü deplasmanda oynuyoruz. Bu maçı ve sonraki maçları kazanarak ligi zirvede bitirmek istiyoruz. İbrahim Hocam (Sağdıç) oyuncularımızla hazırlıklarını sürdürüyor. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Biz maçlara sıradaki gelsin mantığıyla değil de rakiplerimizi ciddiye alarak ve tek tek analizlerini yaparak ilerliyoruz. Elde ettiğimiz galibiyet serimizi sürdürerek sezonu istediğimiz noktada tamamlamak istiyoruz” dedi.